Редактор: e-mail: Кадър: Фейсбук, Бойко БорисовБойко Борисов за пореден път нападна словесно

...
Редактор: e-mail: Кадър: Фейсбук, Бойко БорисовБойко Борисов за пореден път нападна словесно
Коментари Харесай

Борисов в Ясенково: Радев успя да разедини българите така, както е било по време на възродителния процес

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Facebook, Бойко Борисов

Бойко Борисов за следващ път атакува словесно президента Румен Радев. Той е в шуменското село Ясенково, където приказва пред натрупали се хора.

" В смесените региони, в Родопите, направихме доста. Направихме доста и тук. И колкото и да се пробват да ни привързват с Движение за права и свободи, за хубаво или за неприятно, само че би трябвало да кажа, че с Карадайъ за тези четири години колкото и да не се обичаме, само че идваше и за всяко едно обитаемо място, където има кмет на Движение за права и свободи, ГЕРБ или Българска социалистическа партия, сме отделяли средства. Във всички села улиците, водопровода, канализацията, обредните домове са направени. Това сме правили дружно. Във всяко едно място живеят българи. И учебни заведения, и детски градини и стадиони сме създали. Като кажат модела Борисов - те ме ласкаят, щом споделят, че нещо си направил. По времето ми бяхме най--уважаваната страна на Балканите. Всичко, което се случваше на Балканите, минаваше през София. Дори и Ердоган на събиран на Движение за права и свободи сподели - моят другар Бойко. Вучич споделя - каквото каже Борисов, това ще създадем. Строим и с Гърция, и с Македония. Това ли е неприятното на модела " Борисов ". Че и в Босна ме наградиха с " Европейски жител на годината ". Това беше по времето на Борисов. Нула миграция. Правихме канализация, водоснабдяване. Ето тази зала е нова. И това сме го правили с Движение за права и свободи, не ме е позор да го кажа. По изборите ще се избием, но другояче вършим за хората. Радев съумя по този начин да разедини българите, че да се ненавиждаме по този начин както е било по време на възродителния развой ", разяснява още той.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР